TARABIĆI PROREKLI DA ĆE SE POJAVITI I NAJAVITI HAOS U SVETU: Meštani PROKUPLJA mislili da je došao smak sveta, ulicom protrčala crvena svinja

Meštani Babinog Potoka mislili su da je došao smak sveta kada su videli šta trči njihovom ulicom.

U času kada su svi gledali samo u jednom pravcu, radnik terenske ekipe Javnog preduzeća za urbanizam u Prokuplјu Bratislav Stajković, uzeo je mobilni telefon i uslikao crvenu svinju.

Ponosna životinja je šetala putem nesvesna pažnje koju joj poklanjaju meštani prokupačkog sela.

"Prolazili smo terenskim vozilom, kada sam kroz prozor ugledao svinju. U prvo vreme zbog kišice koja je padala činilo mi se da mi se priviđa, te sam rekao kolegi da uspori. Kada je i on ugledao crveno ofarbanu svinju, bio sam siguran da me oči ne varaju. Svnja je bila crvena i to jarko crvena , a na leđima je imala crnu štraftu. Verovatno svoju prirodnu kožu", kaže Stajković.

On dodaje da su se svi oduševili i da su kao i on prvo sa nevericom gledali u životinju.

"Čuo sam jer sam se raspitivao da su vlasnici krečili kuću, pa su ofarbali i svinju, čisto promene radi. Postigli su efekat, a uz to, kako je reč o kreču, nije štetno, ali je svinja efektna", dodaje naš sagovornik.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top