HAOS U MRČAJEVCIMA! Devojka (19) pobegla sa 31 godinu starijim BIVŠIM POPOM, koji je hapšen zbog oružja i prebijan zbog zavođenja maloletnica!

Mrčajevčanka Jasmina S. (19) nestala je prošle nedelje. Roditelji sumnjaju da je pobegla sa nekadašnjim sveštenikom (50) koji je službu izgubio zbog bludnog života.

- Javljala nam se porukama, ali glas joj nismo čuli. Šokirani smo - priča kroz suze Jasminin otac.

Njena majka je iste večeri kada Jasmina nije došla kući policiji prijavila nestanak ćerke. Stefanovići imaju još tri ćerke i u strahu su za život najstarije jer ne znaju gde se nalazi.

- Nekadašnji sveštenik je u varošici poznat po čudnovatom ponašanju, ali mi smo ga kao takvog prihvatili. Ženio se dva puta, ali su ga žene zbog neverstva napuštale. Zbog razvratnog života izgubio je i službu u crkvi. Bavio se i raznim sumnjivim poslovima, hapšen je kada su mu u kući pronašli oružje. To je čovek koji je spreman na sve, strahujemo da je ne proda kao belo roblje! Jasmina je vrhunski šminker. Možda je oboma šminkom promenila izgled, pa se na taj način kriju - priča očajni otac.

Jasmina je u oktobru trebalo da pođe na fakultet, upisala je arhitekturu. U porodici kažu da je upravo nekadašnji pop, sa kojim je navodno odbegla, zaslužan što je prekinula vezu sa momkom.

Poslednji put je viđena drugog septembra, kada je sa nekadašnjim sveštenikom izašla iz svoje kuće u Mrčajevcima kako bi navodno otišli da izrade fotografije.

Ponela je laptop sa slikama i novac. Sa roditeljima je te večeri trebalo da ide na veselje u Tavnik, ali kada ju je otac pozvao da izađe iz kuće sveštenika, ona mu se nije javila na telefon.

Jasminin otac je potom pozvao popa i on mu je tada rekao "da Jasmina iz njegove kuće neće otići po cenu života!" Od tada je roditelji nisu čuli. Kažu da se sestrama javljala porukama, ali sumnjaju da ih je ona napisala.

U Grivcu, selu kod Knića, gde je pop nekada službovao, kažu da je službu uzgubio zbog švaleracije.

- Sveštenik je voleo tuđe žene. To je znala i popadija, ali je reagovala tek kada je videla popa kako se u porti crkve ljubi sa devojkom. Pre toga je zbog švaleracije sa jednom maloletnicom od seljaka dobio batine, pa pošto je bilo pretnji, popu su pretresli kuću i u dečjem krevecu policija je našla automatsko oružje - priča M. T., meštanin Grivca.

Sveštenikova kuća se nalazi u Mrčajevcima preko puta OŠ "Tatomir Anđelić". Nedavno je svoj dom obezbedio video-nadzorom. Pošto je porodica odbegle devojke sa njim ranije bila u dobrim odnosima, on im je poslao snimke sigurnosnih kamera, želeći da se pohvali.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top