INCIDENT U KRAGUJEVAČKOJ ŠKOLI: Nastavnica ostala u šoku kada je otvorila vrata školske svlačionice

Skandal u školi u Kragujevcu koji se već danima prepričava po gradu i okolini. Petoro učenika srednje škole J.M, B.R., K.P., A.J, A.Đ.  su dana 22.12. upali neprimetno u osnovnu školu, pretukli i silovali maloletnu devojčicu u ženskoj svlačionici. Kada je profesorka zakoračila na vrata svlačionice, već je bilo kasno! Navodi direktor škole N.P.

Incidentu je prethodilo višenedeljno zlostavljanje učenice od navedenih maloletnih lica. Nastavnica je prosto ostala šokirana scenom kada je ušla u svlačionicu. 

Prema rečima R.M majke pretučene i silovane devojčice, iživljavali su se nad maloletnicom!

Od silnih udaraca, maloletnica je zadobila  hematome po celom telu i povredu karlice.

Nakon saslušanja maloletne M.J. uz prisustvo školskog psihologa I policajca utvrđene su psihofizičke povrede.
Prema rečima psihologa vršnjačko nasilje je postalo svakodnevnica, dve trećine dece je bar jednom bilo izloženo napadu i da svaki čovek u detinjstvu iskusi neki vid nasilja, bilo da je u ulozi vršioca nasilja, onaj koji trpi ili je jednostavno svedok nasilja nad drugim.


Istog dana je škola pojačana novim sigurnosnim kamerama i direktor tvrdi da je ovo kraj vršnjačkom nasilju!  

e-max.it: your social media marketing partner

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin.

Go to top