JOVANA OTIŠLA OD KUĆE PA POLICIJI PRIJAVILI NESTANAK: Pobegla od roditelja jer je htela se uda!

Jovana Pavlović (15) iz Kuzmina, koja je nestala iz roditeljske kuće 4. novembra 2013. godine i za koju se nije znalo ni gde je, ni da li je živa, nađena je u noći između petka i subote kod devetnaestogodišnjeg momka.

- Našli smo Jovanu, hoće da se uda gospođica... Taj njen dečko je sklonio Jovanu na treću lokaciju, a ona nije htela nikome da se javi. To nije bilo korektno s njihove strane, ali šta sada da radim - kaže Jovanin otac Goran Pavlović.

On kaže da pet dana i četiri noći on, supruga i tri Jovanine sestre oka nisu sklopili!

- Čim smo saznali da je Jovana kod tog momka, otišli smo tamo, ali ona neće ni da čuje da se vrati kući! Stalno ponavlja: „Tata, ja sam se udala. Nemoj da me vodiš sa sobom. Ja njega volim, ovo je moja sreća“ - priča pomalo posramljeno Goran.

Pavlović dodaje da je sve otišlo predaleko jer, kako je rekao, retko koji roditelj doživi da ode u javnost i da strahuje za život ćerke, a da na kraju sazna da ona želi da se uda bez znanja oca i majke!

- Strahovali smo i pomišljali na najgore, plašili smo se da je neko oteo Jovanu i da je više nikad nećemo videti živu! Kad sam čuo da je s tim momkom, ne u selu u kojem dečko živi već u nekom drugom, prvo sam pomislio: „Hvala bogu da je živa“. Ne slažem se s tom njenom udajom, ali ne znam šta da radim kako bih je vratio kući kad ona moli da je ostavim! U svakom slučaju, srećan sam što je živa i zahvalan svima koji su mi se javili kako bi mi pomogli da je nađemo - rekao je Goran.

Znam da kao roditelj imam pravo da tražim da se vrati kući, pošto je maloletna, ali ona neće ni da čuje za tako nešto! Uporno ponavlja da voli tog dečka, da je zato i otišla od kuće i da nije smela da se javi kako je ne bih vratio - rekao je Zoran.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top