MANUEL IZ KRALJEVA UME DA SE POČASTI: Dečak (12) ukrao i spiskao 5.000 evra na prostitutke

Dvanaestogodišnji dečak iz Kraljeva je pobegao od kuće i ceo vikend proveo sa prostitutkama i prijateljima, a do novca je dolazio tako što je pljačkao radnje i prolaznike.

Naime, dečak ukradeni novac nije koristio kako bi sebi kupovao igračke poput svojih vršnjaka, već je sve ukradene pare potrošio na prostitutke.

"Seo sam u autobus i otišao u Kragujevac, želeo sam samo da se malo zabavim sa devojkama. Za to mi je bio potreban novac, pa sam ušao u market i dok je prodavac razgovarao sa klijentom, uzeo sam pare i pobegao. Nisu me uhvatili", rekao je Manuel.

Misleći da mu 1.000 evra, koliko je imao, nije dovoljno, Manuel je počeo da džepari prolaznike.

"Kada sam nabavio novac, vratio sam se u Kraljevo taksijem. Tamo sam pozvao prijatelje i rekao im da imam novac i da možem da se zabavimo. Zvali smo prostituke i otišli svi zajedno u hotel kod Vrnjačke banje", pohvalio se maloletnik.

Nakon toga vesela družina nastavila je svoju zabavu u hotelu, gde su proveli dva dana.

Prema njegovim rečima, na zabavni program za sebe i svoje prijatelje potrošio je oko 5.000 evra. Zabavi je došao kraj kada je njegov brat obavestio policiju. Maloletni dečak je smešten u dom za maloletnike.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top