PRAVO LICE GUČE Evo na šta su žene spremne za 1.000 dinara! (VIDEO)

Plesačice u Guči tresu oblinama i unose se u lice polupijanim saborašima - za samo 1.000 dinara! Pogledajte "prljave kadrove" koje smo zabeležili na ovogodišnjem Saboru trubača!

- Samo da se razumemo, mi igramo pošteno, nema seksa, samo ples, može vatreni, to vam je ono kada mu oko glave mešamo oblinama, ali zna se kome i kako. Ako plati dobro može da me pomazi, kažem vam samo dodir, ništa više - kaže Kasandra koje je u Guču stigla prvog dana.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top