MISTERIJA NA KOPAONIKU: Na Pančićev vrh niodkud došetao bradati čovek koji priča na deset različitih jezika

Poslednjih dana kruži priča oko planine Kopaonik kako se na njegovom najvišem vrhu pojavio niodkud mističan bradati čovek.

Niko ne zna ko je i odakle je došao, prespavao je nekoliko noći na Pančićevom vrhu, a sa ljudima koji su ga videli komunicirao je na deset različitih jezika. Nekoliko jezika koje je pročao niko nije raspoznao.

Slučaj je prijavljen policiji i ona ga je odvela sa vrha planine. Posle toga više niko nije čuo za njega, tako da i to predstavlja izvesnu misteriju.

Pozvali smo stanicu policije na Kopaoniku, mešutim oni ne znaju ništa o takvom čoveku, a dodaju da njihova patrola nije nikog pokupila na Pančićevom vrhu.

Posetioci naše najpoznatije planine koji su uspeli da pričaju sa ovim čovekom govore da je mudrac spominjao Pančićev vrh kao najbitnije mesto na svetu gde se skuplja trenutno sva energija. Kakva je to energija, nisu uspeli da saznaju, jer je počeo da priča na nekom totalno nepoznatom jeziku.

Prisutnia je bila i jedna grupa ruskih turista, kojima je ovaj čovek prišao i počeo sa njima da priča na tečnom ruskom jeziku.

Ova misterija ostaje trenutno bez razrešenja, jer je čovek jednostavno nestao. Odvela ga je policija u nepoznatom pravcu. Sada su se pojavile i slike ovog čoveka, koje su baš ti ruski turisti i napravili.

Čudna priča nam dolazi sa Kopaonika.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top