DOBRO DOŠLI U... Sramotna šala na Autobuskoj stanici u Kragujevcu!

Autore natpisa nije mrzelo da se debelo pomuče i poigraju se slovinma kojim je ispisano ime grada

Sramotna šala, ako se tako može nazvati, na Autobuskoj stanici u Kragujevcu. Autore natpisa nije mrzelo da se debelo pomuče i poigraju se slovinma kojim je ispisano ime grada. Šta su uradili jasno se vidi na fotografiji.

Nije ni policija sedela skrštenih ruku pa je tužilaštvu podnela krivičnu prijavu protiv N. N. lica za uništenje i oštećenje tuđe svari, a istraga je u toku. Stanicom je do juče gazdovala firma „Babilon“, koja je u aprilu sklopila ugovor o zakupu od 300.000 dinara mesečno i koji je odobrila Agencija za privatizaciju. U maju je na konkursu izabrana firma Janjušević“, koja je ponudila zakupninu od pet miliona dinara. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top