NISAM KRIVA, BILA SAM SAMO STUDENT: Profesorka biologije iz Vranja postavila provokativne fotografije na fejsbuk (VIDEO)

"Nisam pogriješila što sam neke slike postavila na Facebook profil još 2010. godine, dok sam studirala na Prirodno-matematičkom fakultetu u Nišu"

Ovako počinje ispovest za “Blic” profesorka biologije i ekologije u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Vranju/Srbija, Maja Mihajlović (27) i dodaje: “Objavljivanjem slika nisam prekršila kodeks ponašanja i oblačenja u školi.“

Kaže da želi da što prije stavi tačku na priču o golišavim fotografijama na njenom FB profilu, zbog kojih se u jednom trenutku usijao internet.

Sporne fotografije je zaključala, a neke i definitivno uklonila sa svog profila. Zgodna, vedra i raspoložena profesorka ne odaje znake zbunjenosti, utučenosti ni ogorčenja zbog provlačenja kroz medije i lajkovanja njenih slobodnijih fotosa.

– Kada sam postavila slike na društvenu mrežu, još sam bila student i nigdje nisam radila. Jedino nisam znala da su moje privatne slike dostupne svim korisnicima te društvene mreže. Ne mogu da vjerujem da se neko bavi tuđim životima – kaže Mihajlovićeva.

– O napisima u medijima, mada sa novinarima nisam razgovarala, saznala sam od drugarice. Ostala sam bez teksta. Požalila sam se roditeljima i sestri i na tome se završilo. Za mene je ovo kraj nevesele priče – priča profesorka. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top