BAHATOST BEZ GRANICA: Sin lokalnog tajkuna kombijem pregazio novinara

Kako je preneo portal E-Vršac, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vršcu, uhapsili su tog dana M.T. (1987) zbog postojanja osnova sumnje da je u okolini Vršca namerno vozilom udario oštećenog, koji je se nalazio pored kolovoza

Glavni urednik portala "E-Vršac" Aleksandar Čupić izjavio je da su pokušali da ga ubiju dok je bio na novinarskom zadatku. To je bio još jedan od silnih napada na novinare u tom periodu. 

Čupić je rekao da je, dok je bio na terenu sa kolegama iz Televizije Kovačica u selu Parta u blizini Vršca, kamionetom pokušao da ga zgazi Milan Tikić, sin lokalnog biznismena Dragana Tikića.

"Stajao sam pored puta kada je naišao crni kamionet koji je, umesto desnom vozio levom stranom i išao u mom pravcu. Mislio sam da želi da siđe na atarski put i u poslednjem trenutku shvatio da ide direktno na mene. Uspeo sam malo da odskočim u stranu, ali me je on udario i odbacio sa haube nekoliko metara", rekao je Čupić.

On je ocenio da je reč o pokušaju ubistva i to povezao sa činjenicom da u poslednjih mesec i po dana intenzivno piše istraživačke tekstove o vezama Dragana Tikića sa političarima.

Čupić je dodao da je slučaj prijavio policiji i da je zadržan u vršačkoj bolnici tri dana na posmatranju jer se pola sata nakon incidenta onesvestio i, kako je rekao, još se ne oseća dobro.

On je izrazio očekivanje da će policija taj slučaj okvalifikovati kao pokušaj ubistva.

Kako je preneo portal E-Vršac, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vršcu, uhapsili su danas M.T. (1987) zbog postojanja osnova sumnje da je u okolini Vršca namerno vozilom udario oštećenog, koji je se nalazio pored kolovoza.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i laka telesna povreda, osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu, saopštila je policija južnog Banata.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top