Jani se ukazala Sveta Petka na jednoj od kuća u Vranju! Opisala je i fotografisala ceo prizor!

Vranjanka Jana Aleksić ubeđena je da je u petak oko 16 časova, u ulici Solunskih ratnika, videla lik Svete Petke na jednoj od kuća u toj ulici.

Jana je je nesvakidašnji prizor zabeležila mobilnim telefonom i tvrdi da se na fasadi upravo ukazao lik zaštitnice.

- Ja sam fotografisala, uživo se baš lepo videlo, mnogo jasnije. Negde oko 16 časova baš uoči praznika Svete Petke, koji se proslavlja u subotu. Prizor je bio istinit i trajao je nekoliko trenutaka. To je bio melem za oči, za onog ko je uspeo da vidi, blagoslov i velika milost. Nijedna kamera, nijedan foto-aparat ili mobilni telefon ne može da prenese tu lepotu koju je juče moglo da vidi ljudsko oko - prenosi svoja iskustva ova Vranjanka.

Sveta Petka jedna je od najpoštovanijih svetiteljki u srpskom narodu, pa i u Vranju.

U čitavom kraju posvećeni su joj brojni hramovi.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top