NOVI DETALJI SLUČAJA BIKINI SUDIJE: Vreloj sudiji iz Vranja zbog ljubavnih afere i uce.na preti otkaz u pravosuđu, šurovala sa ROĐENOM SESTROM

Visoki savet sudstva podneo je disciplinsku prijavu protiv sudije Osnovnog suda u Vranju Marije Janićijević (38)zbog seksi afere sa golišavim fotografijama u medijima i velikog broja nerešenih predmeta.

Kontroverznoj sudiji stavlja se na teret i da je u vranjskom pravosuđu pod sumnjivim okolnostima zaposlila rođenu sestru. Podnošenjem krivične prijave visoki pravosudni organ traži razrešenje kontroverzne izaslanice boginje Justicije. Ocenjuje se da se Marija Janićijević nije poštovala strukovni kodeks, jer izvan Osnovnog suda nije čuvala ugled i dostojanstva pravosuđa.

Pravni zastupnik sudije Dragan Nikolić izjavio je za “Alo” da je saznao za prijavu i da o ovom slučaju tek treba da se utvrdi činjenično stanje u postupku protiv Zvonka Cvetkovića (63) iz Kragujevca, koji je bio u pritvoru u Vranju zbog krivičnog dela proganjanja. Advokat Nikolić ponovio je da je njegova klijentkinja žrtva izmišljotina i lažnih informacija

Razvedena vrela plavuša letos je dospela u centar skandala zbog toga što su se u javnosti pojavile njene obnažene pornografske fotografije lascivne poruke i vulgarna prepiska. Provokativne fotografije obnažene sudije medijima je dostavio biznismen iz Kragujevca, koji se Mariji Janićijević lažno predstavio kao sudija Vrhovnog kasacionog suda Vesko Krstajić. Obećao je pomoć svojoj partnerki, koja je imala pritužbe na svoj rad.

Kada je shvatila da je obmanuta, Marija je pokušavala da navodno prerkine vezu sa čovekom koji se predstavljao kao savetnik Aleksandra Vučića. Kada je Marija otkrila prevaru emotivnog partnera, usledile su pretnje i ucene fotografijama koje su "krišom" uslikane.

Još prošle godine Marija Janićijević privukla je pažnju javnosti jer su njeni profile na društvenim mrežama bili zasuti fotografijama u bikiniju. Nije shvatila da time zloupotrebljava odgovornu funkciju sudije i narušava ugled srpskog pravosuđa.

Posle podizanja optužnice protiv Gorana Ilića zbog napada na porodicu novinarke Tanje Janković u Vranju, predmed je ustupljen Mariji Janićijević, koja je opstruirala sudski proces. Glavni pretres zakazan je za 4. jul 2014. godine.

Suđenje je počelo tek u aprilu 2018. godine,zbog čega Marija Janićijević više ne rešava krivične,već samo parnične predmete.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top