Misteriozno stvorenje se pojavilo u Debeljači, niko ne zna šta je: Meštani slute najcrnje - beli šakal, kentaur, drekavac ili čupakabra? (FOTO)

310 ljudi pokušalo je da odgonetne o čemu je reč i nisu uspeli

Nekad se ne radi o poznavanju flore i faune, ni o opštoj kulturi. Nekad se prosto u srpskim atarima zadesi biće za koje niko ne može ni da pretpostavi šta je. Čak i ako pretpostavi, to uglavnom nije ni približno istini. Baš kao u ovom slučaju.

Na Fejsbuk stranici "Dobra zemlja" objavljene su dve fotografije životinje za koju niko ne zna šta je. Ni posle čak 310 ostavljenih komentara ispod slike, nismo sigurni da li je iko pogodio o čemu je reč.

Životinja je uslikana u Debeljači, nadomak Kovačice i izazvala veliku polemiku korisnika društvenih mreža.

- Beli šakal albino, vuk, kentaur, bela lisica, jezovuk, drekavac, čupakabra, pulin, "neki ker koji se baš propisno isprlja", kojot, dingo, čagalj - samo su neki od 310 odgovora.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top