U NIŠKOJ BANJI POPUT FILMOVA AGATE KRISTI: UbiIa svog ljubavnika, policija optužila baštovana u vili

Sredovečni muškarac Dejan Dejančić (51) je ubijen u Niškoj Banji kada je 5. novembra oko 8.30 sati upucan u svojoj vili. Sumnja je isprva pala na radnika zaposlenog u vili, koji je nakon što je vlasnik vile preminuo na licu mesta, pokušao da izvrši samoubistvo. Međutim, ubrzo je postala glavna osumnjičena Milica Dimitrijević.

Obrt u ovoj istrazi godine dogodio se nakon DNK analize s pištolja na kojem su nađeni tragovi Milice Dimitrijević. Priča Milice Dimitrijević o tragičnom događaju toga dana imala je dosta „rupa” koje nije uspela da objasni, pa je zato sumnja ipak pala na nju. Još nisu jasni motivi zločina, a Milica negira da je bila u vezi, bilo sa gazdom, bilo sa recepcionerom.

Ona je bila prisutna tokom drame u vili i nakon toga je satima čekala da se takozvana talačka kriza razreši.

- Pričala mi je da se jedva spasila i da joj je mnogo teško što je bila svedok njegovog ubistva – priča za Telegraf.rs poznanica sobarice.

Ona kaže da je ono za šta je osumnjičena nespojivo sa Miličinim karakterom.

- Velika je to tuga i za nju i za sve koji je volimo. Trebao bi joj neki dobar advokat, to je za njenu porodicu veliki trošak. Svi bismo bili srećni kada bi neko prihvatio da je zastupa pa da mu kasnije bude plaćeno – zaključuje poznanica uhapšene sobarice.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top