JEZIVO UBlSTVO U KUČEVU! Komšije prijavile da beba ne plače, majka bežala po selu od policije, a onda je otkrivena SUROVA TRAGEDIJA!

Živadinka S. (23) iz sela Mustapić kod Kučeva, uhapšena je zbog sumnje da je ubila svog tromesečnog sina Lazara. Policija je osumnjičenu privela dok je bežala po selu.

Dečačić Lazar je zatečen mrtav u kući u kojoj je Živadinka S. živela sa nevenčanim suprugom Ljubišom V. (47). Prema nezvaničnim informacijamna iz istrage, Živadinku je ujutru probudio plač bebe. Majka je bebu u napadu besa prvo više puta udarila pesnicom u glavu, a potom je ugušila.

Potencijalni motiv ubistva mogla bi biti postporođajna depresija kod majke, koja je imala problema u trudnoći. Izvor kaže da je Živadinka - koja se porodila 14. novembra prošle godine - imala blizanačku trudnoću, da je osim Lazhara rodila i sina Aleksandra, koji je od rođenja u bolnici zbog teških zdravstvenih problema.

Ni Ljubiša, bebin otac, nije bio kući, a izvor potvrđuje seoske priče prema kojima je prekjuče smešten u psihijatrijsku ustanovu u Kučevu zbog teškog alkoholizma. Meštani Mustapića prepričali su kako je zločin prijavljen policiji.

- Neko od komšija je prijavio da ne čuje bebin plač. Kada je policija došla Živadinka je pobegla i sakrila se kod mlekare. Jedna žena ju je videla tamo i rekla policajcima, pa su je uhapsili - pričaju šokirani meštani Mustapića. Niko od njih nije mogao da navede zbog čega je Živadinka, koju su opisali kao "blago ometenu u razvoju", ubila svog sina.

- Dan pre toga ona je muža Ljubišu vodila kod lekara u Kučevo. Pričala je da su ga smestili u bolnicu. Bebu je ostavila kući, navodno su je čuvale neke komšije. Šta se tačno dešavalo zaista ne znam - kaže Radica M., koja je četiri godine bila hraniteljka osumnjičenoj Živadinki S. i koja ima kuću nedaleko od one u kojoj je nađen mrtav dečačić.

Živadinka S. je, inače, imala teško detinjstvo. Bila je smeštena i u hraniteljsku porodicu jer joj je otac slabog imovinskog stanja, a majka joj je davno umrla.

- Kada je postala punoletna niko nije hteo da je prihvati, a ona nije sposobna da živi i radi sama, pa je ostala kod mene još neko vreme. Čim je napunila 18 godina, naglasila je da je punoletna i da niko ne sme da joj kaže šta će da radi. Pre otprilike tri godine udala se za Ljubišu, koji je od nje dosta stariji i koji je u prethodnim brakovima i vezama dobio sina i ćerku. Udala se za njega tako što je krenula u selo po cigare, on je sreo usput i povezao. Počela je svake večeri da ide kod njega, da bi se posle mesec dana preselila u Ljubišinu kuću - priča Radica.

Nijedno od njih nije radilo, a živeli su od onoga što im pošalje Ljubišin otac Dragiša, koji živi u Austriji i prima njihovu penziju. Ljubiša je dosta pio, kao i pre nego što se oženio sa Živadinkom. Pre otprilike tri meseca dobili su blizance, Lazara i Aleksandra, koji je bolestan.

- Pre mesec dana Ljubiša je Živadinku pretukao. Ona je, bez bebe dotrčala kod mene da je primim, ali ja nisam smela jer mi je on ranije, još dok je bio sa onom bivšom ženom, pretio da će me ubiti. Navodno, čuo je da sam ja pričala za nju nešto, a to nije bila istina. Živadinka je iz moje kuće, fiksnim telefonom pozvala oca koji živi u Golupcu. Rekla sam joj da uzme dete i da beži a ona se sklonila kod jedne žene. Kada joj je došao otac, rekao joj je da više neće mariti za nju ako se vrati Ljubiši. On se vratio u Golubac, a ona Ljubiši - kaže nekadašnja Živadinkina hraniteljka.

Radica na kraju konstatuje da ni Živadinka ni Ljubiša nisu bili sposobni da brinu o bebi, dok neki meštani napominju da je dečačić stalno plakao.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji