OVAKO NEŠTO SRBIJA NE PAMTI Leskovčani od sinoć van sebe! Sanela skupljala veš na terasi, a onda je UJEDENA! Par minuta kasnije BILA JE PREMINULA!

Komšije mlade žene, koje su su se sinoć okupile oko kuće Kadrća rekle su da se tragedija dogodila oko 14 sati dok je ona sakupljala veš na terasi.

* Sanela je umrla na krajnje surov način

* Građani Leskovca i dalje ne mogu da poveruju šta je snašlo nesrećnu ženu

* Sanela je za sobom ostavila maloletno dete

Sanela Kadrić (36) iz leskovačkog naselja Slavko Zlatnović umrla je juče od ujede stršljena i to na licu mesta jer je ekipa hitne pomoći Doma zdravlja Leskovac, praktično bila bespomoćna, potvrđeno je u leskovačkim zdravstvenim službama i u ovom naselju.

Komšije mlade žene, koje su su se sinoć okupile oko kuće Kadrća rekle su da se tragedija dogodila oko 14 sati dok je ona sakupljala veš na terasi porodične kuće.

„Stršljen se verovatno sakrio u veš, samo sam prolazio ulicom i čuo dva do tri vriska i ništa više“. Kada sam se vratio iz prodavnice rekli su da naše Sanele nema više. Užas, ovako nešto se nikada nije desilo“, priča takođe mlađi čovek.

Iza Sanele su ostali maloletno dete i roditelji.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top