KO JE KRALJ CIGANSKE VIOLINE: Legendarni sukob Bobana Voza i Dragana Gurbeta koji su slali jedni drugom poruku preko Youtube-a

Prava svadba pod šatrom ne može da prođe bez kvalitetnog soliste na violini. Malo je poznato kakvi postoje majstori ovog zanata. Uz zvuke njihove violine igra se kolo, kleči se pred ženama, razvijaju se flaše i čaše, a violinisti samo prikupljaju kajmak, odnosno bakšiš.

Tako je i na šabačkim proslavama, svadbama, rođendanima, ali i sahranama. Postoji nekoliko legendarnih violinista, za koje možemo reći da "kidaju" za violinom, ali jedna priča se i dalje pamti. Sukob dvojice violinista, Bobana Voza i Dragana Gurbeta, oko toga ko je stvarno kralj violine. Ta njihova svađa je pretočena u video snimke koji su kaćeni na Youtube. Neko bi rekao, kao u Bornksu, "beef" dvojice violinista kakav ne postoji u svetu.

Sada već pokojni Boban Voz je prvi pokrenuo ovu lavinu. Snimio je komentar za druge violiniste, sa fokusom na Dragana Gurbeta, a neko je taj snimak postavio na Youtube.

Žestok odgovor Dragana Gurbeta pogledajte na sledećoj strani.


Ovaj snimak je odmah stigao do Dragana Gurbeta, koji nije dugo čekao i postavio je svoj odgovor na Youtube.

Na snimku ste čuli šta Dragan Gurbet misli o Bobanu Vozu Piromancu. Kome je sad verovati, ko je u to vreme zaista bio kralj violinista? 

Po pabačkoj mali kruži priča da su u tom periodu bežali jedni od drugog, prelazili ulicu kada se sretnu. Narodu je sve ovo bilo izuzetno zanimljivo i očekivali su odgovor Bobana Voza koji je usledio veoma brzo. 

Veoma oštra izjava u kojoj je izvređao celokupnu familiju Dragana Gurbeta. Na ovim snimcima se vidi da Boban Voz ide kao neka sirovina, jako, grubo, agresivno, dok Dragan Gurbet koristi malo bolju produkciju, kvalitetniji snimak i inteligentnije izjave, što ćemo zaključiti i na njegovo odgovoru na ovaj snimak.

Dragan Gurbet je bukvalno sahranio Bobana Voza i možemo slobodno reći, pobedio u ovoj video svađi. Nema šta, veoma originalno. Dragan Gurbet se baš potrudio da "pokopa" Bobana Voza Piromana. Ko je sada kralj violinista cigana?

Posle ovoga, moralo je da dođe do pomirenja, a kako je to izgledalo pogledajte na sledećoj strani.


Usledilo je veliko pomirenje dvojice violinista na jednoj svadbi u Beču. Svi su unapreed znali da će se susresti na ovom mestu i isčekivali su rasplet celokoupne svadje. Neki su očekivali i fizički obračun, a onda je usledio šok. Boban Voz i Dragan Gurbet su zajedno zasvirali i napravili atmosferu za pamćenje.

Pogledajte samo goste svadbe koliko su uživali u tim momentima. Za pamćenje!

U međuvremenu je Boban Voz umro.


Legenda je umrla 20014. godine. Inače, Boban Voz je važio za kralja sahrana. 

Neko je morao i na njegovoj svadbi da zasvira violinu, a to je učinio baš Dragan Gurbet.

Ovo je bila priča o dva kralja violine. Njihov okršaj ostaće upamćen kao borba dvojice majstora violine. 

R.I.P. Boban Voz 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top