MAFIJAŠKI POTEZI ČELNIKA OPŠTINE ŠABAC: Skandalozna odluka, ovo što rade ne postoji nigde na celom svetu (FOTO)

Ceo Šabac zna da je od polovine septembra u ovom gradu veliki vašar gde stariji i mlađi provode skoro svaki dan. Ove godine, posle 50 godidina otkako se vašar nalazio na istom mestu, lokacija vašarišta je prodata anonimnom kupcu, dok je celokupna fešta premeštena na neko drugo mesto, blizu reke Save. 

Pored toga što su premestili celokupno vašarište i povećali cenu zakupa zemljišta i struje, nigde u svetu ne postoji da se parking na javnim mestima naplaćuje i nedeljom.

Svi dobro znaju da je parking nedeljom besplatan, kako u svim većim gradovima Srbije, tako i u Šapcu. Međutim, kako bi zaradili još više novca, gradkse vlasti su izdale uredbu o tome da se parking naplaćuje i nedeljom zbog vašara, ali o tome nisu obavestili građane. 

Na taj način pokušavaju da napune gradski budžet koji je debelo prazan, jer je dobro poznato kako su u opštini Šabac na vlasti opozicione snage i taj grad predstavljaju kao centar slobode u borbi protiv Aleksandra Vučića. Ali, da li se takva borba svodi na maltretiranje sopstvenih građana? Ovo nije jedini slučaj, ali je samo jedan u nizu kojim se sve prevarama služe gradske vlasti u Šapcu. 

Osim toga, kao što vidite, radnici parking servise se smeju i slikaju pored kola kojima lepe kazne. Ostaje pitanje, zašto im je to sve smešno?? Ako rade po naredbi grdskih vlasti, a protiv svih zakona, da li bi trebali da budu kulturni i manji od makovog zrna? 

Ostaje da vidimo koje će naredne metode upotrebiti glavni opštinari kako bi prikupili novca za budžet, jer njega skoro nikako ni ne postoji. A kako bi i postojao kada treba isplatiti svim prijateljima i rođacima tendere koji su raspisani od strane opštine. 

Ostaje da vidimo na koji će način pridobiti grašane za sledeće izbore ili je to samo da pokradu za naredne četiri godine koliko mogu, jer znaju da posle više neće biti na vlasti.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top