MAFIJA MAKEDONCA PRONAŠLA U PERTU: Ubijen Dejan Dimitrovski celo telo mu je bilo u ranama (VIDEO)

U predgrađu Balga u Pertu, Australija, u stanu u kome je živeo sa svojim roditeljima, u petak uveče je pronađen mrtav, Dejan Dimitrovski ( 36 ), australijski državljanin makedonskog porekla, prenose mediji u Skoplju.

On je brat Natalije Dimitrovske, koja izdržava 17- godišnju zatvorsku kaznu zbog napada na Danu Vulin, Australijanku srpskog porekla.

Dejan Dimitrovski, brat monstruozne Natalije Dimitrovske, sa fatalnim povredama po telu, pronađen je mrtav u petak oko 18,30 časova. Njegova majka, Ljiljana je za australijske medije izjavila da je Dejan bio dobar dečko i da ne razume ko ga je i zbog čega ubio. Ona je preko medija pozvala detektive i policiju da pronađu ubicu njenog sina.

- Obećala sam da ću sve učiniti da se otkrije ko je ubio mog sina... Ako postoji neko ko nešto zna u vezi njegovog ubistva, molimo vas da izađete i kažete - rekla je Ljiljana Dimitrovska.

Detektivi iz odeljenja za ubistva i australijski policijski forenzičari ceo dan su proveli na imanju Dimitrovskih, gde su uzeli otiske i sa luksuznih automobila parkiranih ispred njihove kuće.

Fatalni napad na Danu se desio 16. februara 2012. godine kad je ljubomorna Natalija Dimitrovska upala u njen stan, polila je kiselinom i zapalila. To je učinila jer je mislila da Dana ima ljubavnu aferu sa njenim mužem.

Nakon užasnog napada gde joj je od opekotina stradalo čak 65 odsto tela i lica, Dana Vulin se oporavila i danas izgleda fenomenalno. Ona je prošla preko 200 plastičnih operacija i provela tri godine noseći masku, a danas, kako je nedavno izjavila, sebe voli više nego pre napada.

Policija treba da otkrije da li je smrt Dejana Dimitrovskog povezana sa njegovom sestrom Natalijom Dimitrovski, koja je unakazila lice Dani Vulin, ili je u pitanju nešto sasvim drugo.

Dana Vulin sada ima trideset godina, i nakon pet godina od tragedije, sada se, kako je izjavila „Dejli mejl“, konačno oseća odlično i samouverenije nego ikada pre.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji