POGLEDAJTE OVAJ CIRKUS: Hrvatska policija dva sata hapsila kozu!

Bilo je smešno gledati policajce kako se bore sa životinjom, jer koza nije htela da pođe sa njima. Došli su tu Česi, Poljaci, fotografisali sve to, kaže jedan turista.

Šoltanska koza, zalutala u apartmansko naselje u Nečujmu, napravila je toliku pometnju među turistima da je morala da interveniše i policija! Koza je preksinoć svu noć tumarala oko apartmana i toliko meketala da niko od turista nije mogao oka da klopi.

 

Iznervirani, ujutru su odmah pozvali policiju, međutim, tek tada počinje pravi cirkus. Policajci nisu znali šta da rade sa životinjom, pa je "hapšenje" trajalo čitava dva sata.

"Ljudi su prilazili, fotografisali se sa kozom. Bilo je smešno gledati policajce kako se bore sa životinjom, jer koza nije htela da pođe sa njima. Došli su tu Česi, Poljaci, fotografisali sve to, bilo je zabavno", kaže jedan turista, dodajući da su kozu nazvali Bijelka, odnosno Bilka.

Policajci su kozu, "nakon dugih pregovora", vratili vlasniku. Oglasila se i policija na Šolti. Kažu da su na teren izašli po prijavi građana i da nisu podneli nikakvu prijavu protiv vlasnika koze.

 

Ovo, inače, nije prvi put da se turisti u ovom delu hrvatskog primorja žale na životinje. Jedan magarac je uništavao letinu meštanima, a petlovi koji su od rane zore neumorno kukurikali ostaće "u najlepšem sećanju" nekim turistima.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top