PREDOSETILA NESREĆU: Pre smrti je ostavila poruku od koje se ledi krv u žilama

Ajša kao da je predosetila nesreću što tugu zbog njene pogibije još više pojačava. Naime, ona je na Fejsbuku ostavila poruku samo nekoliko dana pre fatalnog udesa. Oprostila se, iako tada sasvim sigurno nije znala kakva sudbina je čeka.

"Jednom kada umrem… Nemojte se takmičiti ko će me više voleti… I nemojte govoriti one tužne reči…Da biste voleli da sam tu, bar još jednom da me vidite… Čovek se voli dok je živ. Kad umre, ne treba mu ni ljubav, ni bilo koja reč", napisala je ona.

Podsećamo, nesreća se dogodila na relaciji Ormanica - Gradačac u mestu Vučkovci. U vozilu se nalazilo šest osoba, a krenuli su na proslavu Irmeline mature.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji