NEMAČKA POLICIJA NA NOGAMA ZBOG RIJADA K. IZ SRBIJE: Prevozio novac bankama, pa nestao sa više stotina hiljada evra! NJEGA SVI TRAŽE!

Nemačka policija intenzivno traga za muškarcem Rijadom K. (26) iz Srbije, osumnjičenim za kraðu više stotina hiljada evra.

Muškarac, za koga se veruje da je iz gradiæa sa jugozapada Srbije, putovao je sa kolegom blindiranim vozilom za prevoz novac, koje su iznajmljivale banke u Minhenu, piše nemaČki Bild.

 Negde oko 8 Časova, u Četvrtak, kada su dvojica njegovih kolega, suvozaČa, ušla u jednu od ulica, lopov je dao gas i pobegao. Ispred obližnje pekare, ostavio je kombi, a novac je ukrao.

NemaČka policija nastavlja potragu i za vozaČem kombija i za novcem namenjenim bankomatima širom Minhena.

"Do sada ga nismo pronašli", rekao je jedan od portparola minhenske policije samo dan pošto je srpski državljanin izveo filmsku pljaČku.

PljaČkaš je, kako se Čini, od ranije poznat policiji pošto je 2015. godine hapšen zbog provale i napada. Rijad je imao dvojicu sauČesnika, 23-godišnjeg muškarca iz Minhena i 39-godišnjeg iz Dahaua, mesta u kojem i on živi.

Vozilo za prevoz novca policija je pronašla ubrzo posle pljaČke, napušteno na jednom parkingu. U njemu su pronaðene i razbacane novČanice koje su pljaškaši ostavili u žurbi.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top