POLICIJA U ŠOKU: NLO pao u londonskom predgrađu!

Policija je ostala zbunjena pojavom olupine NLO u sred londonskog predgrađa

I definitivno, ova letalica če ostaviti mnoge teoretičare zavere zainteresovane gde su "oni" iz letalice i da li lutaju slobodno po glavnom gradu Velike Britanije, ko zna možda planiraju neki sastanak u Bakingemskoj palati?

Ili, ovo bi mogla da bude napuštena peć. Mada nije prilično jasno šta radi nasred puta u Londonu.

Policija Kingstona postavila je slike na njihovoj zvaničnoj stranici u pokušaju da raščiste ovu situaciju.

Oni su napisali sledeće:

" Sinoć oko ponoći zabrinuti građanin nas je pozvao tvrdeći da nepoznati objekat na vatru stoji na sredini puta. Policajci su došli na lice mesta zajedno sa vatrogascima i nisu mogli da veruju svojim očima! Policajci koji su bili tamo opisali su mesto kao da im izgleda da se srušio NLO!"

nakon zdrave rasprave na društvenim mrežama, policajci su bili srećni što su došli do zaključka da je NLo bio zapravo - pica peć, ali i dalje pokušavaju da shvate kako je završila zapaljena u sred ulice.

Možda je to bio samo neki deo protesta?

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top