ALBANCI KOJI TERORIŠU SEVER ITALIJE: Braća blizanci provalili u stotine kuća, ali je policija zbog jedne stvari skroz NEMOĆNA (VIDEO)

Braća Truši, etnički Albanci, jednojajčani blizanci koji se jednako oblače i imaju iste tetovaže, nose toliko sličan genetski profil da ih je moguće razlikovati jedino otiscima prstiju. A momci, naravno, na 'poslu' nose rukavice.

Tako ovi jednojajčani provalnici vuku za nos italijansku policiju i sudove i to već duže vreme. Naime, ne mogu da ih osude jer nikako ne uspevaju da ustanove ko je počinio krađe. Edmond ili njegov jednojajčani blizanac Eduard.

Sud u Veroni pre nekoliko je dana oslobodio Eduarda Trušija (34) optužbe za tešku krađu jer se ni DNK analizom nije moglo dokazati je li na mestu zločina bio on ili njegov jednojajčani blizanac Edmond.

Njegov advokat Fabio Porta kaže da to nije prvi put. Sud je njegovog klijenta oslobodio i 2016. i 2017., "zato jer ga nije bilo moguće sa sigurnošću identifikovati ni DNK metodom", rekao je on.

Obojica imaju podeblji policijski dosje i povezuje ih se s više stotinu provala u kuće širom severne Italije. Ali zasada to niko ne može da dokaže.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top