KRVAVI OBRAČUN U CIGELOFENGASU: Srpkinja mačetom iskasapila svog ljubavnika

Prolaznici su ostali zaprepašćeni kada su videli devojku koja se sva krvava tetura ulicama Cigelofengase. Odmah je stigla i policija koju su prethodno zvale komšije. 

Policijska patrola koja je ubrzo stigla pronašla je pored žene i krvavi nož. Ova dvadesetpetogodišnjakinja srpskog porekla je tvrdila kako je nju napao njen partner u svom stanu. Ona je prevezena u bolnicu a policija se uputila u stan devojčinog momka. Kada su stigli do stana istražitelji su na  zidovima i po podovima zapazili krvave mrlje, a na nekim mestima u stanu bilo je i manjih lokvi krvi.

U spavaćoj sobi policija je pronašla njenog dečka smrtno povređene. On je nepomično ležao u krevetu ne odgovarajući na pozive policajaca. Kada su mu prišli videli su da je čovek u lokvi krvi. Ispostavilo se da ima više uboda po gornjem delu tela.

Iako je dosta iskrvario još je bio pri svesti i izjavio policiji je da ga je posle svađe nožem napala i izbola njegova partneraka. Odmah je prebačen u bolnicu zbog teških povreda. Posle pregleda utvrđeno je da devojka nema ubodnih rana već samo modrice na licu i po gornjem delu tela. Obe osobe su uhapšene i trenuto su pod stražom u bolnici, a ispituju se kako je i zašto došlo do krvavog obračuna .

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top