ČUDAN SLUČAJ KOJI POLICIJA NIKAD NIJE REŠILA: Sudija je došao po njega, a on je samo nestao pred očima svedoka

Dogodilo se to 1880.g na farmi Davida Langa, država Tenesi, SAD. Ispred Langovog doma je bio veliki pašnjak. Tog popodneva Langova deca, osmogodišnji George i jedanaestogodišnja Sarah, igrali su se igračkom koju im je otac tog jutra doneo iz Neshwilla a roditelji su ih gledali. Gospodin Lang je pošao prema ogradi da pogleda svoje konje. Stao je uz ogradu i pogledao na svoj veliki džepni sat kada mu je žena doviknula: "Vrati se brzo, Davide, htela bih da me odvezeš u grad pre nego što se prodavnice zatvore". David mahnuvši rukom rece: "Evo me za par minuta". 

Ali, nije se nikada vratio!
Deca su prestala da se igraju jer su ugledala automobil kako se približava iz daljine. Dolazio je sudija August Pack koji im je uvek donosio darove. Gospođa Lang je takođe videla auto kao i David. David Lang nije učinio više od pet-šest koraka, kada je nestao na očigled svih prisutnih. Gospođa Lang je vrisnula. Deca su ostala zabezeknuta. Svi su potrčali prema mestu gde je Lang bio viđen poslednji put pre par sekundi. Nije bilo ni grma ni stabla ni rupe koji bi narušavali površinu. Niti ikakvog traga koji bi pokazivao šta se desilo sa Davidom Langom. David Lang je nestao pred očima supruge, dvoje dece i dvoje ljudi u automobilu. Naknadna ispitivanja svedoka pokazala su da su svi videli iste stvari u isto vreme i na istom mestu. Geolog je pregledao teren i izjavio da nema nikakvih podzemnih šupljina ni rupa i da je sav teren vrlo čvrst. 

Njegova žena, koja je poživela još mnogo godina,živela je u nadi da će se David Lang, jednom vratiti. Najzad je dozvolila sudiji Packu da iznajmi celu farmu osim pašnjaka ispred kuće. 
Koliko je bio čudan nestanak toliko je čudno i ono sto su primetila Langova deca 1881.g, sedam meseci posle događaja. Deca su zapazila da se na onom mestu gde je otac bio zadnji put viđen nalazi krug zakržljale trave. Jedne večeri dok su stajali pored tog kruga jedanaestogodišnja Sarah je pozvala oca i na njihovo iznenađenje čuli su njegov glas koji je zvao u pomoć... ponovo i ponovo... sve slabije, dok nije otišao, zauvek.

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top