PROKLETSTVO ĆELIJE 14D: Najčuveniji zatvor Alkatraz posle ovog događaja nikada u nju nije stavio ni jednog zatvorenika

Zbog manjeg prekrsaja jedan covek biva sam zatvoren u celiji 14 D. Nakon svega nekoliko trenutaka covek je poceo vristati. Tvrdio je kako je s njim u celiji cudoviste sa svetlecim ocima. Price o duhovima tih ukletih hodnika nisu bile retkost, no cuvari su ih smatrali cistim besmislicama i pricama za zabavu, tako da se niko nije obazirao na urlanje "napadnutog" coveka iz celije 14 D. Vristanje se nastavilo dugo u noc, sve dok naglo nije prestalo.

Ujutro je jadnik pronadjen mrtav, ukocenog i prestravljenog izraza lica, sa vidljivim otiscima saka oko vrata. Autopsijom je utvrdjeno kako modrice koje su nastale usled gusenja nisu bile delo ruku tog coveka, odnosno ne radi se o samo-zadavljenju. Nesto je udavilo tog coveka, nesto sto je ostalo zakljucano u celiji, nesto sto kazu i danas vreba iz celije 14D..Od zatvaranja zatvora, mnogi tvrde da čuju čudne zvukove, krike, plač i često se te pojave događaju u zatvorskim blokovima. Neobjašnjivi koraci i stenjanje se prijavljuje u blokovima A i B. Blok C navodno progoni duh bivšeg logoraša Abia Maldovitza koji je ubijen u perionici. Dana 5. septembra 1984. rendžer je noć u zatvoru proveo sam. Tada na ostrvu nije bilo nikog osim njega. Probudila su ga otvaranja vrata u C-bloku, ali nije našao uzrok za to. Otvaranje vrata se nastavilo i u drugoj noći.D-blok se smatra paranormalnim a istražitelji kažu kako se u ovom bloku dešava najviše aktivnosti u zatvoru. 4 od ukupno 42 ćelije u ovom bloku se smatraju ukletima i neobjašnjivi glasovi su prijavljeni u ćelijama 11, 12 i 13. Ćelija 14-D bila je ćelija za najgore kažnjene zatvorenike u Alkatrazu. Ona se smatra najukletijom. Mnogi kažu da je u toj ćeliji uvek hladno pa čak i leti.

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top