MEDICINSKA SESTRA ZAVISNA OD KOKAINA: Krala lekove sa radnog mesta i prodavala navučenim prijateljima

Medicinska sestra je uhapšena po dolasku na radno mesto zbog toga što je svakodnevno iz bolničke apoteke krala lekove koji idu na recept i potom ih prodavala svojim prijateljima. 

Ova medicinska sestra je ostala iznenađena optužbama, ali posle kratkog vremena je priznala svoje zlodelo. Generalno, zloupotrebila je svoj položaj i krala lekove koji su bili namenjeni zaista bolesnim ljudima. Počela je da plače na saslušanju i govorila da se kaje.

Zarađen novac je trošila na kokain i provode. Na svom fejsbuk profilu se hvalila putovanjima i prikazivala njen lagodan život. Kod nje kuću je policija pronašla devet kesica sa belim praškom za koji se sumnja da je kokain i sedam kutija lekova koji se izdaju na recept sa uklonjenom etiketom, tako da se ne može prepoznati kako je ukradena iz bolnice.

Takođe, medicinska sestra je imala direktnu vezu sa lokalnim dilerom, kome je predavala lekove po jeftinijoj ceni, a za uzvrat je u naturi dobijala kokain. Iz tog razloga se kod nje i nalazilo devet kesecia belog praška za koji se sumnja da je kokain. 

Za svoje zlodelo, Amie Heller je osuđena na tri godine i osam meseci, dok se klinika NHS izvinula svim svojim pacijentima zbog nesavesnog rada svoje zaposlene.

Pogledajte samo kako se provodila ova medicinska sestra.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top