SKAFIZAM, NAJGORA METODA MUČENJA: Toliko je zastrašujuća da nećete verovati da je ikada postojala!

Skafizam je metoda mučenja koja u suštini čini da žrtve budu pojedene od buba na smrt. Da, još je gore nego što zvuči.

Skafizam, alternativno nazvan "brodovi", bio je antički persijski metod mučenja i konačno, izvršenje. Žrtva se prvobitno stavljala u čamac, a drugi čamac stavljan je preko. Noge, glave i ruke ostajali su izloženi.

 

Žrtva je onda bila primorana da unese u sebe velike količine mleka i meda. To bi dovelo do brutalno strašne dijareje koja bi privlačila bezbroj insekata.

 

Još ekstra meda stavljalo se na samo telo kako bi i to privuklo insekte.

 

Žrtva bi u suštini bila pojedena živa od insekata. To je bilo, bez ikakve sumnje, ekstremno bolno i užasavajuće.

 

Ponekada metoda je trajala i po nekoliko dana. Ako bi žrtva preživela prvi dan kada ga insekti jedu živog, vraćali bi ih na obalu, samo kako bi ih još mučili sledeći dan. Kakav užasan način da se umre.

 

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top