LEŽAO NA PODU LUKSUZNOG APARTMANA: Srpkinja ubila muža u apartmanu u Švajcarskoj?

Policija iz grada švajcarskog grada Nion na obali Ženevskog jezera u utorak oko 20 sati uveče dobila je prijavu da se u stanu, smeštenom u kompleksu luksuznih zgrada, desilo ubistvo.

Policijske ekipe odmah po dobijanju prijave izašle su na lice mesta i uskoro utvrdile da na podu jednog od stanova leži muškarac u lokvi krvi, a ekipa Hitne pomoći, koja je takođe odmah stigla, mogla je samo da konstatuje smrt muškarca starog 55 godina.

Povodom ovog događaja, švajcarski mediji javili su da je u stanu, u kojem je bilo telo, nalazila i 48-godišnja žena za koju mediji tvrde da je Srpkinja i koju je policija u svom saopštenju, označila kao "partnerku ubijenog muškarca"!

- Pri prvom razgovoru sa ovom ženom policija je ustanovila da je ona umešana u događaj, ali šta se tačno zbivalo iza zidova luksuznog stana, zasad još nije sa sigurnošću utvrđeno. Osumnjičena žena je po nalogu tužioca smeštena u istražni zatvor gde će kasnije biti saslušana. Zasad se sa sigurnošću samo može reći da je muškarac ubijen "oštrim predmetom, najverovatnije nožem" - preneli su švajacarski mediji pozivajući se na saopštenje iz policijskih krugova.

Komšije ovog para ispričali su novinarima da su primetili da se nešto nesvakidašnje događa tek kada je stigla ekipa policije u belim zaštitnim odelima koja u potrazi za dokazima obrađuje stan u kome se desilo ubistvo. Na licu mesta je primećena i jedinica sa policijskim psom koji pretražuje okolinu.

- Pitali su me da li sam čula nešto neobično iz komšijskog stana, a ja sam odgovorila da nisam zato što su svi stanovi zvučno odlično izolovani - rekla je za švajcarske medije jedna od komšinica.

Drugi stanar zgrade, međutim, tvrdi da je čuo svađu iz susednog stana kada je u kasnim popodnevnim satima prolazio kroz hodnik. Policija je uzela i njegovu izjavu, a šta se tačno dešavalo u stanu u kojoj su bili Srpkinja i njen partner, utvrdiće dalja istraga.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top