UHAPSILI SU NARKOBOSA I PRETRESLI MU KUĆU: Kada su videli šta se krije ispod kade u kupatilu ostali u šoku

Punih 13 godina jedan od najmoćnijih meksičkih narkobosa poznat kao “El Chapo” živio je  tajno i dobro skriven od lokalnih vlasti. Joaquin Guzman (nadimak “El Chapo”) je napravio  jedan pogrešan potez, gde su ga organi reda i zakonai čekale. 

Jedan od njegovih poznanika bio je prisluškivan, tj . radio je tajno za federalne agente jer je i sam bio uhapšen nešto ranije. Guzman je bio poznat po korišćenju napredne tehnologije, ali ispalo je da je mreža tunela zapravo bila njegov najveći adut . To mu je pomoglo da u nekoliko navrata beži sasvim neopažen.

Meksički marinac je sasvim slučajno pronašao ispod kade, koja su ujedno bila i “vrata”, ulaz u mrežu tunela kojima je El Čapo lako izlazio na kraj sa policijom i najamnicima. Mreža je bila povezana sa kanalizacijom grada, tako da je mogao neometano da se kreće u širokom regionu. 

Kada su meksički marinci zauzeli njegov dom, El Čapo  je pokušao da pobegne kroz kadu do podzemnih tunela. Meksičke specijalne jedinice su zajedno sa američkim DEA agentima otkrile njegovo boravište u području Mazatlan,  pa ga tu sačekali.

Pogledajte kako  to izgleda kada se podigne kada – vrata. Obratite pažnju kako je tunel moderno opremljen i osvetljen, a čak postoji i telefonska mreža, odnosno telefonski aparati u tunelima. 

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top