ISPOVEST SARE KOJU SU SILOVALI: Pustila sam sedmoricu da se izređaju na meni, kako bi mi dali...

- Bilo me je sramota i gadila sam se sama sebe - kaže devojka koja danas ima 23 godine.

Pakao kroz koji je prošla Sara Vilson otpočeo je kada je imala samo 11 godina. Prema njenim rečima u školskom dvorištu silovao ju je jedan Pakistanac. Nakon toga je bila posramljena. Stidela se sama sebe.

Sve brutalnosti kroz koje je prošla opisala je u autobiografkoj knjizi pod nazivom “Zlostavljana.” Ona je od svoje 11. do 16. godine bila je silovana i zlostavljana u pedofilskom lancu zvanom Roterham. Kada su pedofili otkriveni, postao je to jedan od najvećih skandala u Velikoj Britaniji. Na području Jorkšira, pedofilska banda, uglavnom muškaraca azijskog porekla, je ordinirala od početka 90-tih do 2013. godine, a procenjuje se da su zlostavljali više od 1.400 devojaka.

- Muškarci dvostruko i trostruko stariji od mene pravili su se da su moji prijatelji, govorili su mi da sam lepa, a kupovali su mi sve što sam htela - telefone, odeću, cigarete, i naravno alkohol i drogu. Onda su počeli da me voze u druge gradove gde sam spavala i s njima i njihovim prijateljima. Imala sam 12 godina i mislila sam da je to normalno - toliko su mi 'isprali' mozak - opisala je Sara prenosi Daily mail.

Ona je u svojoj knjizi opisala da su je ponekad silovali i po sedam muškaraca za redom.

- Ponekad su me vozili nekoliko stotina kilometara da bih spavala sa sedam muškaraca zaredom, kako bi mi dali drogu - kaže i dodaje da odbijanje nije bilo opcija:

- Navukli su me na alkohol i drogu, što sama sebi nisam mogla da priuštim, a pretili su da će zapaliti kuću mojih roditelja.

Sara je otkrila kako je njena majka prijavljivala policiji njene nestanke bezbroj puta, ali oni nisu preduzimali ništa jer su, prema njima, devojke same pristajale na to.

- Socijalni radnici stavili su me u dom, ali moji zlostavljači pokupili bi me taksijem svaki dan. Kada bi me dovezli rano ujutro, čak su osoblju u domu plaćali da ćute o svemu - ispričala je Sara.

Tek kada je napunila 17 godina uspela je da se izvuče iz kandži pedofila i to samo zato što je postala prestara za njihove potrebe. Lanac ovih pedofila raskrinkan je 2010. godine i tada je uhapšeno pet muškaraca zbog seksualnog iskorišćavanja devojčica.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top