SRBIN ZORAN NASTANJEN U VELIKOJ BRITANIJI: Otkrio je podatke o vanzemaljcima, a SAD su tražile njegovo izručenje!

Ovaj IT stručnjak koji je uspeo da probije bezbednosne barijere NASA i američke vojne mreže između februara 2001. i marta 2002, rekao je da je otkrio dokument pod nazivom ‘Nezemaljski službenici’.

 

Dokument je pisan u Ekselu i u njemu navedena imena i činovi nepoznatih osoba. Zoran kaže da je jedna od tabela sadržavala podatke pod nazivom ‘materijalni prenos između brodova’.

 

Kada je pokušao da pronađe imena brodova, desetak njih, nije mogao doći do podataka o njima koji su dostupni javnosti, što je pojačalo njegovu sumnju da je to deo tajne.

"To uopšte nije standardna stvar u vojsci, stoga smatram da imaju tajni svemirski program", kazao je, iako je priznao da je to otvorena interpretacija te da bi to mogao biti drugi izraz za na primer astronaute.

Zoran je zbog hakovanja NASA uhapšen 2002., a američki tužioci tražili su njegovo izručenje i da mu se sudi zbog nezakonitog pristupa podacima. Da je osuđen, proveo bi 60 godina u zatvoru. Međutim, 2012. Tereza Mej, britanska ministarka unutrašnjih poslova, kazala je kako neće biti izručen SAD.

 

'Zoran je optužen za ozbiljan kriminal. Međutim, postoji sumnja da je ozbiljno bolestan. Ima aspergerov sindrom te pati od depresije", kazala je Mey.

On je pak pre nekoliko godina tokom gostovanja u emisiji Rič planet otkrio šta je pronašao među dokumentima NASA.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top