MOTEL KOJI KRIJE JEZIVU TAJNU: Neverovatne priče dolaze sa ovog mesta, ko bi ovde spavao?

Šta je to kod motela što ih čini tako jezivim? Da li je to neka zaostavština Hičkokovog psiha da nas je strah od jeftinih hotela pored puta, ili se nešto drugo tu dešava?

Pa, pogledajte malo bliže u ovu fotografiju, da mi možete da primetite šta je to što je toliko uznemirujuće na njoj?Ako ste primetili sobu sa desne strane koja izgleda kao da je krv razmazana po zidovima, to znači da možda imate instinkt koji vam je potreban za preživljavanje ovde.

Pa, korisnici Redita nisu ovde stavili tačku, posebno ovaj koji je imao fotografiju istog motela, i ako je pomalo drugačije, isto tako je jezivo.

Svako normalan zna da je čuvanje i organizovanje kolekcije boca sa mokraćom skoro isto kao držanje glave u zamrzivaču.

Korisnik Redita koji je napravio ove jezive slike dobio je jedan racionalni savet od drugog korisnika koji ga je podsetio da se krv pretvara u braon boju posle određenog vremena, tako da to verovatno nije bila prava krv ili je bila sveža, a u tom slučaju nije ni bitno jer je sada svakako prekasno da brine.

Fotografije su snimljene u gradu Amboj, u Kaliforniji, koja je očigledno prilično čudno mesto. Procenjuje se da samo četvoro ljudi žive u gradu duhova, a većina od 10 objekata su napušteni i propadaju.

Ono što je još čudnije. jeste motel Roj, koji je otvoren još 30-ih godina, ali sada je zatvoren jer nema vode za piće, ali je bizarno privlačio neke od velikih zvezda. Glumci Harison Ford i Entoni Hopkins potpisali su svoje fotografije u restoranu i posećivali su ovo mesto kad god su mogli. Ford je čak dolazio svojim avionom i sletao je na obližnji plac. Mrzimo da počinjemo neke teorije zavere, ali je poprilično očigledno da je ovo grad u kom je Ford sakrio "kovčeg zaveta" na kraju Indijane Džonsa.

Uvrnutost ovog grada je zapravo dobro poznata, uz veliki broj priča o duhovima o kojima se piše o tom mestu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top