STRAVA I ŽASU: Čitavo selo gledalo šta im radi: Muž uhvatio ženu sa drugim, a onda…

Za ovaj video smatra se da je snimljen u istočnom delu Indije, a pokazuje reakciju supruga, nakon što je, po svemu sudeći, otkrio da ga njegova vlastita žena vara s drugim muškarcem!

Muškarac je zavezao suprugu i njenog ljubavnika za stup na verandi ispred kuće. Ubrzo nakon toga i jedno i drugo počeo je snažno tući palicom i nekom vrstom improvizovanog biča.

Čitavo selo moglo je videti šta se događa, okupio se na licu mjesta izvestan broj meštana, a neko je sve i snimao i pre izvesnog vremena postavio na internet, gde se snimak brzo proširio, iako je uznemirujućeg sadržaja.

Zbog svoje vanbračne afere, preljubnici su dobili dobre batine. Muškarac ih je nešto hrabrije podneo, dok je žena uz vrisku pokušavala, uglavnom neuspešno, da izbegne muževljeve udarce.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top