Danima su se culi JECAJI ispod betona, a onda su krenuli da ga buše i naleteli na CUDO (VIDEO)

Neverovatan slučaj dogodio se u brazilskom gradu Sao Vićente gde su se danima ispod betona čuli jauci mačića.

Posetioci Kulturnog centra u Sao Vićentu u Brazilu danima su čuli plać mačića koji je dopirao ispod betona kojim su ljudi svakodnevno prolazili, ali su onda zaposleni u ovoj ustanovi odlucili da uzmu stvar u svoje ruke. Sami su uzeli bušilicu i krenuli da spasu zarobljene mačiće.

Tom prilikom uništena je polovina mermernog poda, ali su male životinje izvucene i sada su na sigurnom. Veruje se da su one živele na krovu centra, kada su pale kroz odvod i završile pod zemljom. Heroji koji su spasli mace su na društvenim mrežama izazvali lavinu pozitivnih komentara.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top