NACISTA VREÐAO CRNCA U AUTOBUSU: Crncu je puko film i u nekoliko udaraca pokazao da nema milosti (VIDEO)

Neverovatna scena dogodila se tokom vikenda u gradskom prevozu u americkom gradu Sijetlu.

Jedan neonacista poceo je da maltretira i vreda crnca u gradskom autobusu. Obucen u "naci-stilu", sa sve maramom s kukastim krstom oko ramena, izgovarao je najgnsnije uvrede na racun jednog mladog Afroamerikanca. Mladic nije odgovarao na provokacije, a nacista se unosio u lice i gurkao ga.

Kada je došlo vreme da izade iz autobusa, za nasilnikom je krenuo drugi Afroamerikanac, koji je ocigledno rešio da mu "odgovori" umesto mladica kojeg je maltretirao.

Kada ga je upitao zašto to radi, nasilnik mu je odgovorio:

- Zaslužio je to.

Mladica je taj odgovor razbesneo, nakon cega je jednim udarcem nokautirao nasilnika, što je propraceno podrškom okupljenih ljudi koji su citav incident snimali mobilnim telefonom.

- Nasilje nikada nije rešenje, ali ne mogu reci da taj kreten nije zaslužio to što mu se dogodilo - bio je samo jedan od komentara na društvenim mrežama, prenosi "Dejli mejl".

Tu nije bio kraj problema za nokautiranog nasilnika. Putnici iz autobusa su pozvali policiju i prijavili ga, te su je, nakon što se osvestio, cuvari reda odveli u policijsku stanicu i smestili u pritvor.

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top