STRAVA I ŽASU NA BRODU: Posetilac muzejskog broda shvatio je šta se dešavalo tek kada je pogledao svoj video

Тоni Fеrgusоn је pоsеtiо istоriјski brоd u Pоrtsmuthu kаdа је uhvаtiо nеštо čudnо nа filmu.

Ferguson koji u to vreme nije video ništa neobično, rekao je da se osećao kao da ga neko prati dok je lutao kroz gornju komoru admiralskog broda, poznatog Lorda Nelsona.

“Stigao sam rano ujutru na HMS Victori i znao sam da imam celu gornju dvoranu samo za sebe, ali sam se osećao kao da me neko prati”, rekao je.

Nakon kasnijeg pregleda snimaka koje je zabeležio, primetio je da na jednom snimku, čudna figura čoveka u čizmama udaljava iz vidokruga.

“Čovek je hodao pravo preko dvorane i onda je nestao kroz čvrst zid”, rekao je Toni. “Ono što je najčudnije je da nisam video ništa svojim očima, već sam to uočio tek na snimku.”

Brod je služio kao muzej od 1922. godine, I nije stran pričama o duhovima.

“HMS Victori je poznat po pričama o duhovima koji progone,i puno ljudi je reklo da su tokom godina videli Admirala Nelsona i njegovu suprugu”, izjavio je Toni.

“Gornja odaja  bila je prostor rezervisan za oficire najvišeg ranga, tako da je Nelson sa njegovom suprugom,ovde, proveo najviše vremena zajedno.”

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top