IZGUBILA BORBU SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Preminula čuvena voditeljka vesti

Brenda Batner, TV prezenterka i voditeljka vesti na televiziji "Fox", preminula je u 56. godini, nakon duge borbe sa rakom.

Brojni saradnici oprostili su se od Brende dirljivim porukama na društvenim mrežama. Njen kolega sa televizije, Nil Kavuto, uputio je iskreno saučešće i podsetio na njenu inteligenciju, ljubopitljivost i duhovitost.

"Uživala je u životu više od bilo koga drugog", rekao je Kavuto, napomenuvši da se upravo time izdvajala od drugih.

Erik Bouling, takođe njen kolega sa Foksa, oprostio se od Brende na Tviteru. "Naša draga koleginica i prijateljica Brenda Batner preminula je danas. Borila se junački sa rakom. RIP Brenda. Nedostajaćeš nam!"

Batnerova je iza sebe ostavila dve ćerke.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top