HRVATSKA PROROČICA O PUTINU: Hoće li biti Trećeg svetskog rata i hoće li se raspasti EU? (FOTO)

Poznata hrvatska proročica Vera Čudina za sebe voli da kaže da je vizionarka. Poznata je po TV emisijama, knjigama, školi za samopomoć i slikanju. Vera je za Jutarnji ponudila svoje viđenje rešenja trenutnog ovozemaljskog haosa.

- Ne mogu da kažem da će se Treći svetski rat dogoditi u obliku na koji svi zamišljaju, ali ratova će uvek biti - kaže ona.

Vladimir Putin će iznenaditi svet, jer je lider sa kecom u rukavu, kaže ona i dodaje da bi Iran morao da bude pošteđen "ako ne želimo da doživimo apokalipsu". Aktuelnom američkom predsedniku vreme ističe, kaže ona i dodaje - Rusija je, zapravo, zemlja koja će preokrenuti svet!

Još jedna velesila će sve iznenaditi: Kina! Nikako je ne bi trebalo potceniti. Indija bi mogla da raširi krila. Turska će loše da prođe u pokušajima da bezuspešno reanimira Osmansko carstvo. Evropska unija će naizgled očvrsnuti, ali brisanjem granica na čije mesto dolaze bodljikave žice kao u konclogorima - preti joj raspad!

Za Hrvatsku, Čudina kaže da je "negde između", ne pripada nikome i zato joj sledi mnogo razočaranja. Mogla bi da se izvuče iz krize, a jedini način za to je da se svi uključe a ne samo šačica vladajućih.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top