KRALJ PODZEMLJA: U brutalnim tučama ovaj čovek uvek izađe nepobeđen

Bobi Gan smatra se pravim američkim šampionom u sportu poznatom samo među podzemljem.

Naime, gomila muškaraca se golim rukama, bez ikakve zaštite, bore jedni protiv drugih u okršajima, sličnim uličnim tučama, koji, naravno, nisu ni dozvoljeni zakonom.

Nedavno je Bobi Gan dozvolio novinarima da zavire u njegov mali, ilegalni svet. Zabeležili su i kako obara još jedan neslavni rekord. Priča se da je njegov skor - 71. pobeda i nijedan poraz.

Gan priznaje da mu je takva reputacija donela velike probleme i on je tako postao velika meta.
"Svi hoće da me srede i da se tako proslave. Moram da čuvam leđa", kaže Gun koji je savladao mnoge profesionalne boksere, majstore borilačkih veština i druge borce.

Razlika između ovakvog pesničenja i ulučnih tuča je što ipak postoji set pravila koji mora da se poštuje. Primera radi, ne sme se udariti protivnik dok je na zemlji.

 

Mnogima je privlačno da uđu u ring i da se pesnicama, bez ikakvih rukavica, bore i to za nagradu od nekih 50.000 dolara. Ipak, ne čini se da će u neko skorije vreme ovaj sport postati profesionalan i svrstan u ostale (uobičajene) sportske discipline.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top