BEZ TRUNKE LJUDSKOSTI… LINČOVALI OVU ŽENU ALI POGLEDAJTE ZBOG ČEGA!!!

Nakon ovog događaju jednostavno su svi zaprepašteni,ali u nekim dijelovima svijeta je ovo sasvim normalno i zakon to nalaže kao što je slučaj u Iranu.

Ovakav slučaj je zabilježen u Iranu i oni su linčovali ženu i to javno ali zbog toga jer je bila nevjerna svome mužu odnosno optužili su je za prevaru.

Muž je nakon saznanja najavio javno linčovanje i kada su se napokon okupili svi ljudi koji su željeli prisustovati tom činu on ju je na silu zakopao u zemlju do grla.

Nakon toga što ju je zakopao svi su uzeli u ruke kamenice i gađali je u glavu sve dok bezvijesti. Nakon samo nekoliko minuta od silnih udaraca žena se onesvijestila i nakon nekoliko trenutaka preminula od potpunog krvarenja koje je uzrokovano jakim udarcima.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top