BELI MAG LAV GERŠMAN UPOZORAVA NA PAKLENI PLAN AMERIKANACA: Cilj je dići ŠIPTARE i preko Kosova uvući RUSIJU U RAT SA EVROPOM!

Tokom 2019. Evropa će se ozbiljno "boriti" sa dolarom – na štetu dolara, čija će vrednost opadati. Zato su mogući problemi unutar SAD, pa i pobune i demonstracije. Naravno, neko će se pobrinuti da se skrene pažnja sa stvarnih problema – na izmišljene probleme sa migrantima

Magistar bele magije Lav Geršman kaže da se polako organizuje nova ekonomska grupa, u koju će biti uključene neke evropske zemlje, Rusija i arapske države.

- Inače, 2019. je godina pre prestupne, pa će se u njoj zbiti sve ono pozitivno što se ne može desiti u prestupnoj godini, baš kao i sve negativno. Biće to neka vrsta "koktela", ne samo kod nas, već i u čitavom svetu. Rođeni u vodenim znacima trebalo bi više da pripaze na svoje zdravlje, dok će deca rođena ove godine biti dugovečna i zdrava, naročito ako se rode u zemljanim znacima. Studenti koji budu diplomirali tokom 2019. lakše će dobiti posao – i ovde i u inostranstvu - objašnjava Geršman.

U Evropi su, kaže, najveći problem dve tačke: Ukrajina i – Kosovo.

- Amerikanci su već pokušali da uvuku Rusiju u rat protiv Evrope preko Ukrajine, pa im to nije uspelo. Nisu uspele ni provokacije u Siriji, pa će naredni korak biti da pokušaju ponovo da "podignu" Šiptare, ne bi li Rusi reagovali. Amerika želi da Evropa zarati sa Rusijom, da obe strane oslabe, pa da dođe Amerika i "pokupi kajmak". Ipak, to se neće desiti, i krv neće dodirnuti Srbiju - kaže u prognozama za sledeću godinu Geršman.

On dodaje da kod nas neće biti značajnih političkih promena, osim što će pojedinci prelaziti iz jedne u drugu partiju.

- Postoji i mogućnost da se pojavi neko ko se obogatio u Miloševićevo doba, a onda "nestao sa scene". Taj neko, verovatno rođen u zemljanom znaku, polako će pripremati teren za svoje političko angažovanje. Organizovaće dobrotvorne akcije, neće se baviti prevarama, pomagaće penzionerima, a sve to u cilju da postigne odgovarajući "rejting", sa kojim bi na nekim narednim izborima mogao da konkuriše vladajućoj partiji. U ovo nisam sasvim siguran, ali postoji mogućnost da se stvari tako odigraju - zaključuje Geršman.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji