DVE DEVOJKE SU UPOZNALE ALEKSANDRA U KLUBU I S NJIM OTIŠLE KUĆI: Usledio je monstruozan zločin koji je zgrozio celu zemlju (VIDEO)

Aleksandar Maslenikov (31) te večeri je, kao obično izašao u lokalni klub na karaoke.

Tamo je upoznao dve žene i počelo je udvaranje. Ono što Darija Labutina (29) i Olga Šapošnikova (28) nisu znale jeste da je Aleksandar već osuđivani silovatelj.

One su se sa njim očigledno dobro složile, i rešile da krenu ka njegovoj kući. Snimak sigurnosne kamere iz kluba pokazuje ih dok sa flašom votke u ruci oko šest izjutra izlaze i kreću ka njegovoj kući u ruskom gradu Volški.

Aleksandar je taj stan iznajmio nakon što je pušten iz zatvora u kome je završio zbog silovanja, seksualnog napasništva i pljačke. Devojke nisu imale pojma sa kim odlaze, iako se sada njihovi prijatelji prisećaju da je Aleksandar “delovao malo čudno”.

Usledio je jezivi zločin – njih troje su pili i zabavljali se, a onda ih je izbo nožem, ali ne zna se da li je to uradio nakon što su odbile seks sa njim ili pre toga, jer jedna od verzija je da su odbile njegov predlog za trojku.

Ono što je sigurno je da ih im je nakon napada nožem potpuno osakatio tela u kupatilu – telo jedne od njih isekao je na 20 delova. Lokalni mediji izveštavaju da je telo druge žene iseckao i time nahranio pse.

Nedugo posle napada, Aleksandar je uhapšen blizu Moskve, nakon što je policija posumnjala da priprema napad na drugu ženu – on je naime posle ubistva pobegao u mesto blizu Moskve i tamo otpočeo vezu sa samohranom majkom, po zanimanju frizerkom.

Još uvek se čeka suđenje, a narod redovno pred zasedanje suda pravi proteste i traže smrtnu kaznu za njega.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji