Kucala je poruke dok je vozila, pa se zakucala u kamion i poginula: Poslednje Danijeline reči njena majka ne može da zaboravi (FOTO)

Nekoliko nedelja kasnije njena majka je pokrenula kampanju u Danijelino ime, kako bi širila svest o opasnosti korišćenja telefona za vreme vožnje

Devojka iz Kanzasa poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jer je tokom vožnje pisala poruke na mobilnom telefonu. Poslednje reči izgovorila je svojoj majci, koja je sada poslala iskrenu molbu svima da izbegavaju korišćenje telefona tokom vožnje.

Žaki Tierce prisetila se užasnog trenutka kada je saznala da se njena ćerka Danijel Delgado Garsija (22) sudarila sa kamionom na putu ka poslu 26. decembra.

Odmah je otišla u bolnicu u koju je njena ćerka prevezena, u tom trenutku i dalje budna i sposobna da govori, piše Dejli mejl

- Mama, užasno boli! Stomak me jako puno boli - rekla joj je ćerka.

Žaki je rekla kako je u tom trenutku uhvatila ćerku za ruku i rekla joj da je voli, pre nego što su je smestili u helikopter i prevezli u drugu bolnicu.

Nekoliko sati kasnije Žaki je čula da joj je ćerka preminula od povreda.

U blogu koji je objavila, Žaki je napisala kako je čula sirene nešto pre 8 sati tog jutra kada se desila nesreća i da se molila za sve, ne znajući da je u sudaru učestvovala njena ćerka.

Nekoliko trenutaka kasnije, dobila je poruku od kolege njene ćerke, koji se zabrinuo što Danijel kasni i ne javlja se na telefon.

- Stalo mi je srce, znam da moja ćerka nikada ne kasni na posao. Kada se ni meni nije javila, počela sam da paničim - prisetila se nesrećna majka.

Otišla je u vrtić u kojem je bio Danijelin sin i saznala da je nekoliko minuta ranije njena ćerka poslala poruku vaspitačici da će baka uzeti njenog sina kasnije.

- Tada sam znala da su sirene bile zbog Danijel - rekla je majka.

Ubrzo je dobila poziv sa Danijelinog telefona, javila se iako je znala da sa druge strane linije neće čuti glas svoje ćerke.

To je bio policajac. Rekao joj je da je Danijel doživela saobraćajnu nesreću, verovatno dok je slala poruke.

Kada je čula da je njena ćerka preminula, Žaki je rekla kako "nije mogla ni da plače jer je bila u šoku".

Nekoliko nedelja kasnije njena majka je pokrenula kampanju u Danijelino ime, kako bi širila svest o opasnosti korišćenja telefona za vreme vožnje.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji