NE BI LI LAKŠE STIGAO DO RAJA! Sin sahranio oca u novom BMW-u od 66.000 dolara, a čime ga je sve opremio je posebna priča! (VIDEO)

Sin koji je nedavno izgubio oca, odlučio je da mu iskaže poštovanje kupovinom luksuznog automobila

Bogati sin, identifikovan samo kao Azubuke, davno je obećao ocu da će jednog dana imati luksuzni automobil. Ispunio je obećanje, a automobil platio 66.000 dolara.

BMW je opremljen najnovijom satelitskom tehnologijom kako bi pomogao pokojniku da pronađe svoj put do bisernih vrata.

Međutim, mnogi su na Fejsbuku bili ljuti uz objašnjenje kako je to bacanje novca koji je mogao mnogo bolje da se iskoristi, i da se roditelji paze dok su živi.

Slična situacija dogodila se i 2015. kada je milijarder Enuguovo svoju majku sahranio u najnovijem Hummeru, a iste godine muškarac iz Kine je pokopan u svom omiljenom automobilu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top