OTAC PRODAO ĆERKICU (1) NA INTERNETU ZA 7.800 EVRA DA ISPLATI KOCARSKE DUGOVE: Ženi rekao da je odveo kod svoje majke, a onda je pronašla SNIMAK u telefonu! (FOTO, VIDEO)

Muškarac na jugozapadu Kine uhapšen je jer je prodao svoju ćerku na internetu za 7.800 evra kako bi isplatio svoje kockarske dugove.

Muškarac, koji je identifikovn po prezimenu Điang, prodao je dete paru nakon što je upao u dugove kockanjem preko interneta

Nezaposleni muškarac odveo je svoju jednogodišnju ćerku od kuće i rekao svojoj ženi da će devojčica ostati kod bake.

Prošlog novembra, Điang je svojoj supruzi rekao da će ostati sa njegovom majkom u gradiću koji je oko 140 kilometara udaljen od njihove kuće.

Majka je postala sumnjičava nakon što se nije čula od ćerkom skoro tri meseca. Svaki put kad bi pitala muža o tome gde se njihova ćerka nalazi, davao joj je različite izgovore za odlaganje njenog povratka.

Zabrinuta majka je u februaru proverila telefon svog muža i otkrila snimak razgovora između njega i kupaca njihove ćerke. Istog dana sastala se sa svekrvom, koja joj je rekla da joj je dete odvedeno pre nekoliko nedelja.

Majka je odmah prijavila incident policiji, a muž je pobegao. Nakon istrage, policija ga jepronašla u jednom hotelu krajem februara.

On je priznao da je dugovao veliku sumu i odlučio se za ekstremne mere nakon što je video post na internetu o usvajanju dece.

Điang je lagao i kupcima, paru kome je prodao dete da više ne može da priušti da odgaja devojčicu jer se razveo od supruge i oba roditelja su mu umrla.

Devojčica je pronađena i vraćena majci.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji