ON JE UBICA IZ PAKLA: Ovo je najbrutalnije ubistvo o kom ste ikada čitali! Nije za one sa slabim srcem... (VIDEO)

Džejm Osuna (31), koji je na odsluženju doživotne kazne za ubistvo u Kaliforniji, brutalno je ubio svog cimera Luisa Romera (44) u ćeliji i pritom mu odsekao glavu.

Pomoćnik okružnog tužioca u Bruklinu Fil Esbenšejd izjavio je da je Osuna optužen za to što je prošlog meseca iskasapio Romera oštrim metalnim predmetom umotanim u konopac.

Lokalni mediji tvrde da je on cimeru odsekao prst i deo pluća pre nego što mu je uklonio oko, a onda je odsekao Romerovu glavu.

Esbenšejd je u elektronskom pismu rekao da se smatra da je žrtva bila "svesna tokom jedan deo vremena".

"Ovo je najgori slučaj koji sam video u smislu gnusnosti u ubijanju", rekao je tužilac

Osuna se izjasnio da nije kriv kada se prošlog četvrtka pojavio na sudu.

On je optužen za posebno odvratno i okrutno ubistvo u kom je pokazana izuzetna izopačenost, zbog čega bi mogao da dobije smrtnu kaznu.

Osuna je takođe optužena za mučenje, zločin i posedovanje oružja.

Zatvorski čuvari pronašli su Romera mrtvog u svojoj ćeliji 9. marta a u obdukcijskom izveštaju o Romerovom telu, objavljenom u petak, kaže se da je iskrvario od "višestrukih povreda" i da je njegovo telo osakaćeno.

Osuna je osuđen na život bez uslovnog otpusta 2017. godine, nakon što se izjasnio krivim za ubistvo Ivet Pen (37) u motelu 2011. godine.

Tužilac Nicholas Laki tada je to ubistvo nazvao "zaista užasnom", ali Osuna nije pokazao kajanje.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji