SUDNJI DAN NAM SE BLIŽI: Evo gde će se pojaviti 4 jahača apokalipse!

Dva jahača predstavljaju biznismene, a druga dva jesu deca, što aludira na ljude koji trenutno kontrolišu resurse naspram onih čija je budućnost u pitanju

Blizu Opel mosta nedaleko od Kuće Parlamenta u Londonu nalaze skulpture koje su vidljive u različitim stepenim, u zavisnosti od promene nivoa vode.

Džejson dekairs Tejlor je tvorac ovih statua, koji želi da podstakne ljude da razmisle o našoj zavisnosti od fosilnih goriva, glave konja predstavljaju naftu i pumpu - poznato kao Konjska pumpa.

Dva jahača predstavljaju biznismene, a druga dva jesu deca, što aludira na ljude koji trenutno kontrolišu resurse naspram onih čija je budućnost u pitanju.

Ovaj umetnik je ranije napravio podvodne skulpture, veštačke grebene koje liče na staništa za morski svet.

Instalacije u mirnom delu Molinere zaliva u Grenadi imaju za cilj da skrene pažnju posetiocima na područja sa koralnih grebena, koji su ugroženi zbog svoje popularnosti za vodene aktivnosti kao što je ronjenje.

Skulpture u Londonu, koje su vidljive kada je plima, biće izložene do 30. septembra.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top