RUSKI ASTROLOG PREDVIĐA: Srbe i Ruse očekuju užasna vremena, a bolje će biti tek 2020. godine! (VIDEO)

‘Ekonomska kriza će drmati svet još dugo, a iz nje će kao pobednik izaći Rusija’ tvrdi ovaj astrolog.

Najpoznatiji ruski astrolog Pavel Globa je davne 2009. godine rekao da bi ljudi u julu i avgustu 2014. trebalo da izbegavaju avionske letove.

– Najverovatnije, u julu – avgustu treba očekivati talas avionskih nesreća, pa bih savetovao da se svi uzdrže od letova u svim pravcima. U decembru i januaru 2015. dramatično će porasti opasnost od zemljotresa, posebno u vodama Pacifika – rekao je on tada.

On je prvi put predstavio svoja proročanstva 80-ih godina prošlog veka  i tada je rekao da će se SSSR uskoro raspasti i da će na leto 1991. godine Moskva biti okupirana tenkovima.

Kako sam Globa tvrdi, 85 odsto njegovih proročanstava se ispunilo. Ovo su još neka od njegovih predviđanja:

Kako on kaže, ekonomska kriza će trajati do 2020. godine. SAD čekaju teška vremena, a Ukrajina i Evropska unija prestaće da postoje.

– Za dolar će naredne dve godine biti veoma teške, iako se kolaps američke valute još neće dogoditi. Najteže vreme za dolar nastupa 2017-2018. Dolar će potpuno devalvirati, novčanice će lepiti preko zidova u toaletima i neće znati šta će sa njima. U tom smislu, evro je pouzdanija valuta – rekao je tada Globa.

Umesto Evropske unije pojaviće se nekoliko saveza. Zemlje Skandinavije i Pribaltika formiraće Severni savez, a Francuska, Italija i Španija će se ujediniti u Južnoevropski savez. Evropska unija će možda i opstati kao formacija, ali samo na papiru.

Blok NATO će prvo malo ojačati, ali će zatim prestati da postoji.

Do kraja 2020. godine sve države će preživeti teška vremena, ali će na kraju teških godina Rusija postati moćna imperija i novi svetski lider.

Na kraju 2020. godine čitavo čovečanstvo će se konačno oprostiti od krize, koja će biti nazvana “Druga velika depresija”.

Globa predviđa da će se Rusija uspešno "iščupati" iz tekuće finansijske krize, ali da se to neće desiti pre 2010. godine. Međutim, Rusija će propatiti daleko manje od Sjedinjenih Država i EU, tvrdi ovaj cenjeni astrolog. Kako kaže Globa, Zapad će za dve godine uzdrmati tolika finansijska kriza da će doći do novog svetskog poretka. "Rusija će opstati jer situacija ovde nije toliko katastrofalna", kaže Globa u intervjuu za agenciju "Novy Region".

On dalje tvrdi da će se ekonomski deo ruske vlade raspustiti početkom 2009. godine i da će nacionalni bankarski sistem propasti. "Rusiju će zahvatiti velika kriza do 2010. godine, sa katastrofalnim ishodima, ali mi ćemo se uspešno izvući. Mnoge ključne osobe, kao na primer ministar finansija Aleksej Kudrin, će dati ostavku. Ceo ekonomski deo vlade će biti obnovljen. Verujem da će do tih izmena doći već ove zime, u januaru i februaru, a posle toga će nastupiti nova faza krize", tvrdi Globa. Čuveni astrolog dalje priča da će kolaps banakarskog sistema u ruskoj federaciji podstaći socijalne nemire, ali da oni neće poprimiti nekontrolisane razmere.

Kako kaže Globa, promene u ruskoj vladi će dovesti do neke vrste poboljšanja generalne situacije u zemlji. Kada Rusija počne da se oporavlja od posledica tekuće krize 2010. godine, zahvaljujući promenama u svojoj finansijskoj strategiji, nastaće ogromna, globalna finansijska kriza. "Globalna kriza će trajati do 2020. godine. EU, kao i NATO će se raspasti. U Evropi će nastati nekoliko unija: Južnoevropska, Severnoevropska i slično.

Nemačka će stupiti u savez sa Francuskom, dok će se Rusija i Ukrajina pridružiti Istočnoj Evropi". Globa je rođen 16. jula 1953. godine. Navodno je promenio svoj datum rođenja kako bi uveličao svoj talenat. Državljanin je i Rusije i Nemačke. Ne voli da otkriva identitet svojih klijenata ali navodno se među njima nalaze visoki zvaničnici i lideri nekih zemalja. Njegova predviđanja koja su se obistinila uključuju uspon Putina i Medvedeva, kolaps Sovjetskog Saveza i terorističke napade u Njujorku 11. septembra. Među predviđanjima koja se nisu ostvarila su Kastrova smrt 2000. godine, bombardovanje Iraka 2007. godine i atentat na Džordža Buša.

Ali šta je još predvideo? Naježićete se kada pročitate nastavak teksta… Ukrajina će se raspasti na tri dela 2014. godine. U Ukrajini postojati dve defakto nezavisne administracije, zadržavajući formalno integritet teritorije, približno u istom formatu kao danas u Moldaviji. Ekonomska kriza, koja će se produžiti do 2020. godine, prekrojiće geopolitičku kartu sveta. SAD čekaju teška vremena, a Ukrajina i Evropska unija prestaće da postoje.

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top